Zes x Zes huis
meer >
Caravanpark Nieuw Loosdrecht
meer >
Uitponden bestaande complexen
meer >

Activiteiten GRIP

Inleiding

GRIP verkoop & interim management is onafhankelijk vastgoed adviseur & partner voor vastgoed ontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers, beheerders, recreatie ondernemers en makelaars. De inhuur van onze expertise zorgt voor grip op de verkoop (en/of verhuur) van uw vastgoedprojecten, optimalisatie van het projectresultaat en (tijdelijke) management invulling.

Het verkooprisico wordt beheersbaar!

Grip op het verkooprisico start met gedegen onderzoek en advies over doelgroepen en vastgoedmarkt, in de initiatief fase van een nieuwe ontwikkeling. Wij leggen de verbinding tussen de techniek en de afnemers/ gebruikers. Verkooprisico’s worden daarmee beheersbaar. Het projectresultaat wordt daardoor geoptimaliseerd. 

Uw commerciele geweten binnen uw vastgoedproject!

GRIP adviseert vanaf de initiatieffase. De onderbouwing van het programma van eisen behoeft immers een goede commerciele fundering.

Al op VO-nivo adviseren wij een effectief verkoop- en communicatieplan samen te stellen. Dit plan geeft inzicht in het verkooptraject, de doelgroepen, de communicatierichting en de marktsituatie (de opbrengstpotentie). In het verkoop- en communicatieplan wordt de blauwdruk gelegd voor de verkooporganisatie.

Vastgoed verkoopt beter als alles klopt!

GRIP spreekt zowel de taal van de ontwikkelaar als de taal van de makelaar/ verkoper, hypotheekadviseur, notaris, kopersbegeleider en communicatie/ mediabureaus.

Juist door deze breedte in kennis en kunde, kunnen wij het verkoopproces overzien en beheersen. 

Effectieve en innovatieve verkoopbegeleiding voor het meest optimale verkoopresultaat!

GRIP coordineert het verkoopproces tot en met de oplevering van de woningen. Hieronder verstaan wij het continue scherp houden van het verkoopteam bestaande uit verkopers/ makelaars, hypotheekadviseurs, communicatieadviseur, project notaris, kopersbegeleider en V.v.E. beheerder.

Het stroomlijnen van het proces bestaat ondermeer uit een regulier verkoopoverleg & mystery guest programma. Werkafspraken worden duidelijk en eenduidig vastgelegd. Het verkoopproces ondersteunen wij met homeDNA, een webbased verkoopdossier.

GRIP beleggingen

GRIP treedt regelmatig zelf op als makelaar & adviseur inzake vastgoed beleggingen.

GRIP verkoop & verhuur

GRIP is ook actief in complexmatige en individuele verkoop & verhuur van woningen en recreatief vastgoed. Het kunnen verplaatsen in de werkelijke woonwensen van de koper of huurder brengt tevreden clientele en goede verkoop & verhuur resultaten. Daarnaast beheerst GRIP de techniek en ervaring om het verkoop of verhuur traject correct af te ronden.

GRIP op de nazorg!

Na oplevering van de woningen adviseren wij een after sales enquête te verzorgen met vragen over de kwaliteit van de woning, de kwaliteit van de makelaar/ verkoper, de notaris, de project communicatie, de kopersbegeleiding en de aannemer. Inzichten vanuit gerealiseerde verkopen levert tevens belangrijke input voor nieuwe ontwikkelingen.